-
supangle
supangle yada çikolatalı pudingFarkı nedir bilmiyorum yoksa içine giren malzemeler aynı, acaba bir yörede öyle bir yörede böyle mi anıldığından:) Yoksa birbirini ayıran çok önemli bir özelliği varda ben mi fark edemedim? Her ne olursa olsun çocukların bayıla bayıla yediği bir sütlü tatlı.. Şu saatlerde yapar buzdolabına kaldırırsanız akşam üstü pazar keyfi adı altında eşinize ve çocuklarınıza ikram edebilirsiniz..* Supangleyi küçük çikolatalı kek parçalarının üzerine dökerek de servis yapabilirsiniz..* Üzerine isteğe bağlı krema sıkabilirsiniz..* Çikolata kırıkları serpebilirsiniz..* Fındık, fıstık, antep fıstığı gibi fındık gillerden kırıntılar olabilir* Tamamen sizin zevkinizle ilgili görsellikli sunabilirsiniz:)malzemeler1 lt süt1/2 su bardağı mısır nisastası1/2 su bardağı un1 su bardağı şeker4 ym kaşağı kakao1 tane yumurta sarısı200 ml krema100 gr bitter çikolatahazırlanışıKrema ve çikolata hariç tüm malzemeyi çırpma teliyle karıştırın tüm malzeme çözülsün. Orta hararetli ateşte karıştırarak üzeri göz göz olana kadar pişirin. Ocaktan alın kremayı ve küçük kırdığınız çikolatayı ekleyip çikolatalar erinceye kadar karıştırın. Kaselere bölüştürün soğuduğu zaman istediğiniz gibi süsleyin buzdolabında birkaç saat dinlendirip servis yapın..supangele yada çikolatalı puding
Yorumlar
Blog Arşivi
-
▼
2012
(83)
-
▼
Kasım
(15)
- pılıçka / haluçka yada tatar böreği
- etli pazı sarması
- içi doldurulmuş biberler
- Antalya Piyazı
- Krem Sünger Tatlısı
- supangle
- fırında sebzeli makarna
- karadenizin gözbebeği "kara lahana" yemeği
- mayonezli tavuk bagetleri
- Perde Pilavı
- tereyağlı kremalı mis gibi poğaça
- Havuçlu İrmik Helvası
- bayram kahvaltısı
- Patatesli Unlu Kıyır Börek
- kaşar peynirli açma / poğaça ve diğerleri
-
▼
Kasım
(15)
Blogger tarafından desteklenmektedir.