-
Krep
Krep
Malzemeler;
2 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz veya şeker
Yapılışı;
Yumurtayı bir fiske tuzla köpürtün. Süt, yağ ve unu ekleyerek topak kalmayana kadar çırpın. Krep yapacağınız tavaya sadece en başta az miktarda sıvı yağ gezdirin, diğer krepleri pişirirken tavayı tekrar tekrar yağlamaya gerek yok. Isınan tavayı ocaktan alıp hafif eğik tutarak 1
Yorumlar
Blog Arşivi
-
▼
2013
(108)
-
▼
Şubat
(14)
- Kırmızısından Kahvaltı Sofrası
- Kuru Fasulyeli Kek - Yalancı Kestaneli Pasta
- Bisküvili Kabak Tatlısı
- Krep
- Şifalı Kek
- fırında bal kabagı tatlısı
- portakallı zeytinyağlı kereviz
- ıspanaklı krep
- tahinli kurabiye
- padisah lokumu
- sevgili mevlüde'nin sofrasından salatalar..
- 3-2-1 pogaçası
- Tahinli Çörek
- sevgili mevlüde'nin çay daveti sofrası
-
▼
Şubat
(14)
Blogger tarafından desteklenmektedir.