-
Dereotlu Poğaça
Dereotlu Poğaça
Malzemeler;
1 su bardağı yoğurt
100 gr tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Yarım demet dereotu
Ay çekirdeği içi (isteğe bağlı)
Yapılışı;
Yağ, yoğurt ve yumurtayı oda sıcaklığına getirin. Dereotlarını yıkayıp ayıklayarak doğrayın. Hamurun kıvamını etkilememesi için yıkadıktan sonra kurumasını bekleyin,
Yorumlar
Blog Arşivi
-
▼
2012
(83)
-
▼
Ekim
(15)
- korsan pasta
- Çikolatalı Tart
- Yoğurt Üstü Patlıcanlı Salata
- Sucuk Köfte
- Salatalı Etimek Dilimleri
- köfteli kabak beğendi
- kremalı mantar çorbası
- Hurmalı Dilimler
- etli türlü
- kolay şöbiyet tatlısı / baklavası
- sebzeli kremalı tavuklu strudel
- öğlen yemeği davet sofrası
- Dereotlu Poğaça
- ekşili terbiyeli sulu köfte
- Diş Buğdayı Daveti
-
▼
Ekim
(15)
Blogger tarafından desteklenmektedir.