-
Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Ramazan Özel 17. Gün
Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası
Malzemeler;
6 adet ince uzun patlıcan
Yarım limonun suyu
1.5 su bardağı yoğurt
1 diş sarımsak
Tuz
Yapılışı;
Patlıcanları yıkayıp 220 derecelik fırında yarım saat kadar közleyin. Fırından alınca seri hareketlerle uzunlamasına bir kesik atıp içini bir yemek kaşığı yardımıyla oyun. Üzerlerine yarım limonun suyunu sıkıp çatalla püre haline getirin.
Yorumlar
Blog Arşivi
-
▼
2013
(108)
-
▼
Temmuz
(25)
- İftar Sofrası Ramazan Özel 24. Gün
- Kolay Çiğ Köfte Ramazan Özel 23. Gün
- İncirli Tatlı Ramazan Özel 22. Gün
- Ekşili Köfte Ramazan Özel 21. Gün
- Kuru Kayısı Kompostosu Ramazan Özel 20. Gün
- Muska Börek Ramazan Özel 19. Gün
- Patates Çorbası Ramazan Özel 18. Gün
- Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Ramazan Özel 17. Gün
- Katmer Ramazan Özel 16. Gün
- Pırasalı Fırın Makarna Ramazan Özel 15. Gün
- Kazandibi Tart Ramazan Özel 14. Gün
- Şekersiz Şerbet Ramazan Özel 13. Gün
- Midye Börek Ramazan Özel 12. Gün
- Tavuklu Erişte Ramazan Özel 11. Gün
- Pirinçli Domates Çorbası Ramazan Özel 10. Gün
- Fellah Köftesi Ramazan Özel 9. Gün
- İki Renkli Bisküvili Tatlı Ramazan Özel 8. Gün
- Çıtır Mantı Ramazan Özel 7. Gün
- Talaş Böreği Ramazan Özel 6. Gün
- Karpuzlu Limonata Ramazan Özel 5. Gün
- Bisküvili İncir Tatlısı Ramazan Özel 4. Gün
- Acılı Ezme Ramazan Özel 3. Gün
- Karışık Oturtma Ramazan Özel 2. Gün
- Tutmaç Çorbası Ramazan Özel 1. Gün
- Yoğurtlu Pişi
-
▼
Temmuz
(25)
Blogger tarafından desteklenmektedir.