-
Karpuzlu Limonata Ramazan Özel 5. Gün
Karpuzlu Limonata
Malzemeler;
2 büyük dilim karpuz
1 adet limon
1 çay bardağı toz şeker
1 su bardağı sıcak su
Taze nane
Çubuk tarçın
Yapılışı;
Limonu rendeleyip kabuklarını toz şekerle mıncıklayarak aromasını çıkarın. Üzerine sıcak suyu ve limonun suyunu sıkıp bekletin. En gıcık kısım, karpuzun çekirdeklerini ayıklayın. Dilimleyerek robotta püre haline getirin. Bir süzgeç
Yorumlar
Blog Arşivi
-
▼
2013
(108)
-
▼
Temmuz
(25)
- İftar Sofrası Ramazan Özel 24. Gün
- Kolay Çiğ Köfte Ramazan Özel 23. Gün
- İncirli Tatlı Ramazan Özel 22. Gün
- Ekşili Köfte Ramazan Özel 21. Gün
- Kuru Kayısı Kompostosu Ramazan Özel 20. Gün
- Muska Börek Ramazan Özel 19. Gün
- Patates Çorbası Ramazan Özel 18. Gün
- Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Ramazan Özel 17. Gün
- Katmer Ramazan Özel 16. Gün
- Pırasalı Fırın Makarna Ramazan Özel 15. Gün
- Kazandibi Tart Ramazan Özel 14. Gün
- Şekersiz Şerbet Ramazan Özel 13. Gün
- Midye Börek Ramazan Özel 12. Gün
- Tavuklu Erişte Ramazan Özel 11. Gün
- Pirinçli Domates Çorbası Ramazan Özel 10. Gün
- Fellah Köftesi Ramazan Özel 9. Gün
- İki Renkli Bisküvili Tatlı Ramazan Özel 8. Gün
- Çıtır Mantı Ramazan Özel 7. Gün
- Talaş Böreği Ramazan Özel 6. Gün
- Karpuzlu Limonata Ramazan Özel 5. Gün
- Bisküvili İncir Tatlısı Ramazan Özel 4. Gün
- Acılı Ezme Ramazan Özel 3. Gün
- Karışık Oturtma Ramazan Özel 2. Gün
- Tutmaç Çorbası Ramazan Özel 1. Gün
- Yoğurtlu Pişi
-
▼
Temmuz
(25)
Blogger tarafından desteklenmektedir.